Observatii
10.08.2009
vanda | Zona Bucuresti | Categoria: Alte domenii

Am tot respectul pentru medicii romani care fac minuni in conditii mizere, fara aparatura si fara un minimum de confort. Am tot respectul pentru chirurgii romani care opereaza ore in sir in aceleasi sali de operatii de pe vremea lui Ceausescu si in principiu cu acelasi instrumentar. Am tot respectul pentru chirurgii romani care emana buna dispozitie pe holurile infecte ale spitalelor din Romania si care au puterea de a mai zambi si face glume dupa ce au stat 12 ore prin intestinele vreunui pacient. Am tot respectul pentru medicii romani care isi respecta pacientii si care ii trateaza la fel, indiferent de suma cu care au "cotizat". Am tot respectul pentru medicii romani care stiu sa ridice moralul unui pacient si care stiu ca o vorba buna face mai bine decat 10 pastile.

Nu am insa nicio urma de respect pentru cei care habar n-au sa-si faca treaba. Pentru cei care cer "de la obraz" o anumita suma de la pacienti. Pentru cei care se rastesc la pacienti si care ii trateaza inuman. Si inainte de toate, nu am niciun respect pentru cei care ajung sa te omoare din incompetenta lor.

In aceeasi ordine de idei, ii urasc din suflet pe studentii de la medicina care au treburi mai importante decat insusirea cunostintelor necesare pentru a nu ne omori. Ii urasc pe cei care isi cumpara examenele, pe cei care copiaza, pe cei care nu se intereseaza si pe cei care vad ca desi nu au medicina in sange, persista in ideea de a deveni medici.

Comentarii (1)

jxuixgep
31.12.2009 - 10:41:59
Adauga comentariu
Pseudonim: Cod
Comentariul va aparea dupa ce va fi revizuit de unul din moderatorii acestui site.
Cei mai activi utilizatori